2021-04-21 733 浏览
虽然个人麻麻地连锁店😅但系呢间越南菜试过几次 质素都唔差👍🏻同越南既正宗味道虽然有点距离🇻🇳 但系选择不少😚 不欠缺越南特色既菜色😛但系系商场里面价钱相对合理🤑 比起小店坐得舒服 但系服务就可以改善啦⭐️ 烧猪扒捞檬 🍖猪扒份量够大 咬落去好厚实💪🏻 差咁D 焦香🔥同Juicy既感觉 捞檬无咩亮点🍲但系酱汁唔会太咸太辣 🌶 味道几清爽 🌱⭐️ 河内番茄蟹檬 🦀本来想食番茄汤开一开胃😅 但系番茄味略嫌唔够浓 同埋欠缺鲜番茄既鲜甜🍅 海鲜汤既味过浓而唔够天然🦐 太抢味了 蟹肉份量多但质素不过不失🌝 反而鲜虾丸好弹牙有惊喜👍🏻⭐️ 河内鱼饼 🐟作为小食好香口😚 鱼肉加上马蹄粒口感好丰富 🥳 但系份量偏大 食完较油腻😨 一定要配蔬菜一齐食🥬⭐️ 越式冻咖啡 ☕️调味偏甜🍬 好有越南热带消暑的感觉☀️ 咖啡味可以浓一D
烧猪扒捞檬

⭐️ 烧猪扒捞檬 🍖