焼肉スマイル (燒肉smile)

YAKINIKU SMILE
2024-10-07 0 浏览
牛舌三味套餐:厚切牛舌,角切牛舌,薄切牛舌,每样都有啱晒啲钟意食牛脷嘅人!我同朋友本身都非常钟意食牛舌,所以我哋就决定拣呢一个套餐,套餐有好多种唔同嘅嘢可以拣,我哋加咗$25可以食埋出边嘅沙律自助,除咗菜之外,亦都有好多种唔同嘅韩式小食,呢一个价钱嚟讲真系非常吸引,有酱油渍鹌鹑蛋,呢个系喺日式居酒屋非常好食嘅小食,呢度竟然可以任食!我同朋友都忍唔住每人食咗几粒,佢嘅味道非常入味,而且食落去都非常香口🥺🥺 沙律亦都有好多种唔同嘅菜可以俾大家自由配搭,款式非常多,我食咗都觉得非常新鲜,加少少餐厅特别配搭嘅酱汁,成件事更加开胃!我哋个餐好快就到咗,首先有一个韩式嘅海带汤,热辣辣非常好饮,而且绝对冇味精,另外我就加咗个韩式蟹膏鱼子饭,蟹膏味道非常香,加埋本身嘅饭非常好配搭,钟意食蟹膏嘅朋友真系不能够错过,成个饭嘅味道亦都非常高级,真系好好食!牛舌嘅质素亦都非常高,纹理都好靓仔,睇得出餐厅系用高质嘅材料,所以呢一个价钱嚟讲都绝对唔算太贵,而且喺同区嚟讲我觉得可以接受!绝对唔会有好浓厚嘅雪藏味道,而且食落去嘅味道亦都非常有肉汁,个人嚟讲比较钟意食薄切,加埋蒜蓉同埋姜葱嘅配搭,成个口感更加好食🔥饮品

饮品方便就叫咗个乌龙茶,跟餐嚟讲都系加$10,价钱嚟讲真系唔算好贵,而且用咗外卖杯,饮唔晒都可以拎走慢慢饮! 乌龙茶味都几香,觉得都唔错!整体嚟讲都几好食,而且坐得几舒服,烧肉嚟讲都不失为一个好选择!!