2022-11-10
🛖喺铜锣湾行街咁岩经过见到呢间舖头,见佢嘅招牌几有特色,📖望吓个餐牌嘢食又几吸引,就入去试吓。🙌🏻GILLED WHISKEY-BRINED PORK PLUMA $348 呢款威士忌酱汁烤猪肋眼,😍口感几特别有别于平时食开嘅猪肉,猪肉好爽口味道浓郁,而最好食一定要点埋苹果酸辣酱,💪🏻清新得来又酸酸辣辣,过瘾!🙌🏻WAGYU HANGER STEAK (250g) $388我哋非常欣赏和牛封门柳🐮,牛肉外层有焦香而内里细嫩,🥩半生熟状态令和牛推到更高层次,食到我地个个赞不绝口。🙌🏻ROASTED BONE MARROW $148第一次食烤牛骨髓几特别,😅其实都唔太知应该点样食,不过配洋葱酱同阿根廷青酱,又几好食,🍞而底下有烘酸种面包,所有嘢夹埋一齐食口感层次丰富。✨
🙌🏻ROASTED BONE MARROW $148