放工约咗几个朋友一齐落铜锣湾,去咗Times Square后面一间汉堡包小店,谂住chill吓倾吓八卦嘢🤭 途经呢条街嘅一定会发现到呢间汉堡包店嘅存在,醒目嘅橙色设计,加上入面整幅墙的Graffiti,我去到嘅时候,刚刚有两个外藉食客喺入面,有一刻以为自己去咗美国🇺🇸 贫民窟大魔王汉堡 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️听到个名都觉得劲,真身好巨型份量好足!入面有我最钟意嘅薯饼、烟肉、大量嘅烤洋葱、当然唔少得牛肉啦😎 牛肉咬落口劲juicy,所以要小心手仔唔好滴湿整污糟~ 烤洋葱有浓烈嘅焦香味,甜甜地所以劲啱我就口味!最后我食净几啖真系食唔晒,我就挑咗块薯饼出嚟食埋佢就要收工了~ 滋味粒粒巨虾堡 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️好系大旧虾饼呀🦐🦐🦐 虾饼由好多好多虾整成,唔同出面有啲做法系将虾切成蓉,所以食落有咬口好多👍🏻 虾饼外面再炸到脆卜卜,朋友一边食一边话好味😋大啡菇芝味牛肉汉堡 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️唔驶讲都知又系一个份量十足嘅汉堡~ 今次呢个牛堡配上多汁大啡菇,juicy程度更加上一层楼,食落会比起其他汉堡清爽啲,心理上又健康啲,又可以食多啲啦🤭塔塔酱鱼柳汉堡 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️呢个系众多汉堡中比较基本款,但唔好以为好似快餐店咁颓㖞~ 首先

贫民窟大魔王汉堡 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

滋味粒粒巨虾堡 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

大啡菇芝味牛肉汉堡 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

塔塔酱鱼柳汉堡 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
呢个系众多汉堡中比较基本款,但唔好以为好似快餐店咁颓㖞~ 首先鱼柳超大块,朋友仲要话鱼柳系打孖上😳 本身佢话唔太饿所以拣个鱼柳汉堡,点知原来低估咗🤣

汉堡加$18可以转套餐,配薯条同埋饮品~ 再加$10就可以将薯条转做其他小食例如甜薯条、芝士墨西哥粟米片、炸洋葱圈~ 我地咁贪心,当然咩都试吓啦😍

薯条 ⭐️⭐️⭐️⭐️
薯条唔算粗,食落外脆内软,我地无加钱转其他酱料,如果可以免费有几款酱拣,就一定更perfect啦😙

炸洋葱圈 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
呢个真系my favorite,洋葱圈圆碌碌,虽然外面炸到金黄色,但入面嘅洋葱仍然好多汁,简直食唔停呀!

芝士墨西哥粟米片 ⭐️⭐️⭐️⭐️
同行有朋友系nachos超级fans!今次呢份配上浓浓芝士酱,唔觉唔觉俾朋友扫晒😳

甜薯条 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
4个小食个人最推荐呢款~ 食咗咁多咸点,突然食返个甜薯条,觉得味蕾立即醒一醒,好正👍🏻

贫民窟大魔王汉堡
炸洋葱圈