2018-04-05 550 浏览
喺火炭返左几个月,经过都想试下呢间韩国 餐厅,结果今日下午睇晒上面𠮶啲食评,都讲到咁好食又话份份大碟 ,就一家四口晚上六点半去到餐厅,不用等位, 但老板就带咗我哋去隔两间临时舖,环境差 好似喺个货仓度食嘢咁, 但都唔算系问题,老板由头到尾都冇笑容,又冇eye contact,仲冇乜无耐性。我哋第一道菜点咗寿司卷,但真系超级无敌超行自家制寿司卷 , 完全冇特色又一啲都唔算好食,但系就唔难食, 第二味𩠌系泡菜薄饼,同上面其中一位食评一样,一点也不好吃, 第三味系芝士年糕 味道一般算ok,但和所有菜一样都系超级细碟, 四人每人只分到三条小年糕, 最后是 甜辣鸡,完全不好吃, 虽然冇雪味但亦冇鸡味,份量也是超少每人分得两小件, 埋单二百二十蚊有叫咗一罐韩国饮料, 不算贵,但一点也不好吃,老板埋单完全无表情 , 超级中伏。
2018-04-05