2024-02-27
今次终于记得book位去食❤️门外面已经有不少动物朋友陪我等位🐑今次好好彩,可以有醉熊同熊猫陪我食饭🥰🌟墙城小食拼盘配自家制蛋黄酱💰188(S)小食拼盘叫S size但已经好大份🤩拼盘有6款小食系入面,可以一次过品尝不同滋味✨美式甜辣香脆鸡翼,德国肠,脆炸薯条,甜蕃薯条,马苏里拉芝士条,三角流心芝士每样都好好食❤️马苏里拉芝士条入面的芝士烟烟韧韧,有拉丝嘅效果🧀而三角流心芝士做到外脆内软,热辣辣嘅芝士会慢慢流出嚟,啱晒一众芝士控😍 自家制蛋黄酱加入了浓郁黑松露🌟好惹味👍🏻👍🏻🦀牛油果忌廉蟹肉意大利饭💰198意大利饭软硬度适中,忌廉包著每粒饭粒,味道浓郁,加上大大个蟹肉球摆喺正中间,配搭一层层嘅牛油果,可以将蟹肉同意大利饭搅匀,每一啖都充满蟹肉嘅香味同口感🌼桂花苹果蜜💰48苹果本身酸酸甜甜,加入香气清新的桂花,口感清新而且润喉止渴,可以减低炸物带来的油腻感👍🏻☕️桂花鲜奶咖啡💰50入口的一刻先带来清新桂花香,咖啡的香气亦随之散发出来,加上鲜奶更带来一种柔滑口感,多种层次体验再配上靓靓拉花❤️连醉了的熊啤啤都想攞嚟饮🤫环境100分之余,店员的服务态度可以媲美五星级酒店👏🏻再加上食物质素高,难怪这家
墙城小食拼盘配自家制蛋黄酱(小)
🌼桂花苹果蜜
桂花鲜奶咖啡
环境100分之余,店员的服务态度可以媲美五星级酒店👏🏻再加上食物质素高,难怪这家店舖可以经常满座👍🏻想relax的朋友一定要过来享受沉浸式森林餐厅体验🌳