1K
2019-04-24 160 浏览
朋友恨咗去太子始创中心的「RB Tea」好耐,佢话平时见到好多人帮衬,而且还有又够幽静开扬,人多都唔觉得嘈吵,今次终于同佢一尝心愿嚟RB Tea食个靓靓的午餐。先来一个炸鱼柳他他汁香松脆配薯条,卖相很吸引,味道仲好有惊喜,他他汁酸酸甜甜,好开胃,炸鱼柳很脆香,配上鸡蛋香味整浓的香松饼,超好食~好食到要拍手掌。加上薯条亦不错,粗身厚肉,炸到热辣辣,惹味,啖啖薯肉,不停大叫赞!赞!赞!野菌菇芝士脆饼,薄身脆边,香酥美味,而且野菌菇与芝士好夹,香喷喷烟烟韧韧,必吃之选。蒜香蚬忌廉意粉,非常重香蒜蓉味,蚬肉都很肥美,意粉弹牙,呢个都不错。饮品是蜜桃冰茶,不太甜仲有多好块蜜桃片,都算抵饮。 呢杯Terimisu冻饮,很香浓朱古力味,爱似朱古力奶的朋友一定会喜欢。

• 炸鱼柳他他汁香松饼