2019-09-27 1272 浏览
下午茶HK$29起,可自选一款𩠌+薯角+肠仔+汽水。加HK$6仲可以配迷你咖喱饭,非常抵食,好适合我呢种钟意将下午茶当Lunch食嘅人。😜讲返食物先,原本以为下午茶块吉列猪排会细啲,结果系正常Size,炸粉唔厚,炸得唔错,啲肉唔会炸到好似某些开到成巷成市嘅连锁快餐店咁干身,块肉又薄咁。吉列猪排的猪排酱如不够,可叫店员加,店员都好Nice。薯角热辣辣脆口,肠仔唔系厨师牌,系正常鸡肉肠。咖喱系唔辣嘅日式咖喱,枱面有腌菜可以加埋落咖喱一齐食👈我特别钟意加,钟意加左酸酸地同啲腌菜口感好好。🤗其实个下午茶唔加咖喱饭个份量都好够我食,加咗咖喱饭后反而有啲食唔晒…🙈总括而言,HK$35有咁多嘢食,仲可以食到咁饱,性价比高。👍
下午茶吉列猪排配迷你咖喱饭
2019-09-27