2022-01-04 234 浏览
今日发现原来日日香鹅肉饭店都几好食,佢嘅二人套餐都只系$228 ,有齐饭,炖汤,菜,鹅,小食,性价比颇高,加$8仲可以要埋冻热嘢饮🥳🦢招牌鹅肉啖啖肉,卤水味唔会盖过鹅肉嘅鲜嫩味道,肉质软腍,点少少酸醋,越食越滋味。小食有鹅肾,猪大肠,猪耳,红肠,猪手,猪腩肉比你拣,可以拣其中两款。🐷份量都唔少,猪大肠卤得得入味,但食落又唔会太咸,大肠仲黐住啲肥膏,食落好甘香😍猪手一啲都唔嚡又唔硬,皮带有少少烟韧嘅口感,蘸上酸醋,好好食。炖汤🍵原盅奉上,好足料,有圆肉,乌鸡,虫草花,汤头清澈唔油腻,饮落清甜,热辣辣,好暖胃☺️🥬卤水汁生菜生菜爽脆鲜嫩,索晒卤水汁,好食😋原盅宗老火炖汤加$8仲可以有冻热嘢饮🍋青柠梳打唔似坊间梳打水冇乜气,青柠水和梳打系分开上,罐装梳打,够晒气,饮落特别过瘾,味道酸甜,感觉清新。🍊热柑桔柠蜜消滞又解腻🤓

🦢招牌鹅肉

炖汤

🥬卤水汁生菜
生菜爽脆鲜嫩,索晒卤水汁,好食😋
原盅宗老火炖汤
加$8仲可以有冻热嘢饮