2022-10-16
周日唔想煮饭,朋友介绍试吓呢一间半唐番到会,喺网站落单,见到大部份地区只要满$600就免运费,非常好🫶我哋叫咗个六人套餐,已经有头盘、小食、主菜两款、饭面同甜品,相当丰富!!呢度嘅包装做得相当稳阵,所有食物都是用保鲜纸包住在上盖,所以就算返到屋企食物卖相都保持得好靓,唔会东歪西倒❤️👍首先头盘系烟鸭胸水蜜桃沙律,沙律菜新鲜 配上分量十足嘅蜜糖同鸭胸,再加上酸酸甜甜沙律酱,好吃!小食拼盘,分别有脆炸鸡、滋味如果金樽、鸡肉洋葱圈,再配上泰式辣酱,惹味又正~主菜我哋要了荔枝咕噜鸡球 同埋香煎龙脷柳配薯蓉同粟米忌廉汁~荔枝咕噜鸡球酸酸甜甜,有好多好大粒嘅荔枝,食落去清甜无渣,再配上脆脆嘅鸡球,等唔住一啖又一啖咁食!至于香煎龙脷柳配薯蓉同粟米忌廉汁,分量十足!极多嘅龙脷柳放上薯蓉,再用上粟米忌廉去焗 龙脷柳煎得香脆,薯蓉饱肚又好吃😋芝士焗肉酱意大利粉传统菜式,肉酱落得够多,每一口都食到肉酱大人细路都钟意食🥰最后甜品要左一口纽约芝士蛋糕,一啖一口啱啱好,完美嘅句号
芝士焗肉酱意大利粉
传统菜式,肉酱落得够多,每一口都食到肉酱大人细路都钟意食🥰
最后甜品要左一口纽约芝士蛋糕,一啖一口啱啱好,完美嘅句号