2019-08-31 51 浏览
汤宴炖汤专门店(外卖店)Environment: ★★★★☆Service: ★★★★★Taste: ★★★★★1️⃣凤爪排骨煲仔饭: 饭方面粒粒分明,凤爪腌得好入味, 值得一提系排骨都啖啖肉, 唔会只系得啲骨,仲有好多菜心,真系为我哋健康著想啦。2️⃣花旗参竹鸡汤: 好清甜好好味 滋阴润肺,清热降火,挨夜必饮。饮完觉得成个人都refresh咗。3️⃣茅根竹蔗水($12): 大热天时一定要谂方法解解暑,饮完真系觉得成个人好滋润,仲好清甜可口。💡 主打外卖,不设堂食。💡 一加二系套餐,会更实惠($48)。💡主张无盐无糖无味精,岩哂爱健康嘅你。💡外卖盒用锡纸包住,就算住得好远都唔怕食物冻晒。💡炖汤香到扑鼻,仲好清甜,好足料,一试难忘。认真呢个价钱都买到炖汤真系好坻,岩哂忙碌嘅都市人。💡成个套餐份量多,再大食都一定够饱。💡上面咁多野加埋都系$60,绝对系性价比高之选。💡 听店员讲椰子汤系最受欢迎,下次一定要试下啦。🔛🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️太子太子道西102号A 3号#汤宴炖汤专门店#foodie #hkfoodie #hkig #foodiehk #foodstagram #美食 #香港美食 #hkblog
汤宴炖汤专门店(外卖店)

Environment: ★★★★☆
Service: ★★★★★
Taste: ★★★★★

💡 主打外卖,不设堂食。
💡 一加二系套餐,会更实惠($48)。
💡主张无盐无糖无味精,岩哂爱健康嘅你。
💡外卖盒用锡纸包住,就算住得好远都唔怕食物冻晒。
💡成个套餐份量多,再大食都一定够饱。
💡上面咁多野加埋都系$60,绝对系性价比高之选。
💡 听店员讲椰子汤系最受欢迎,下次一定要试下啦。

🔛🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️太子太子道西102号A 3号
#汤宴炖汤专门店
#foodie #hkfoodie #hkig #foodiehk #foodstagram #美食 #香港美食 #hkblogger #hungry #foodphotography #holiday  #hongkongfoodie #hongkongfood #hongkong #likeforlike #手机食先 #hongkongblogger

2019-08-28
等候时间
5 分钟 (外卖自取)
  • 花旗参竹鸡汤
  • 竹蔗茅根水