2018-10-10
网上见到呢个餐厅有好多海胆既菜式,见到D相都流晒口水,尤其系个杯10层海胆杯 (。◕∀◕。)!!!! 好彩有一个同我咁中食意海胆既朋友仔,一于月头出左粮就食埋餐好!! 我地今晚食左好多海胆菜式🤤🤤🤤 特级s2海胆杯 $398 讲到最中意一定系10层海胆杯😍,材料劲丰富,大半杯都系海胆,海胆味浓鲜甜,好creamy🤤🤤 由上而下分别系白饭鱼脆片、黑鱼子、海胆、海葡萄、白虾、三文鱼籽、吞拿鱼蓉、蟹肉同海胆,每一层都有海胆相夹,虽然味道新鲜甜美,但我觉得有啲贵🙈🙈 牛油果帆立贝沙律 $168 牛油果帆立贝沙律好清新开胃,有劲多既牛油果、帆立贝同海胆,帆立贝都好嫩滑呢😋 S2火焰卷 $148 上菜会系盘底点火,系海胆芝士沙律寿司,加埋蟹籽,我觉得还好吧🤣 芝士年糕热辣辣,仲要好流心😛😛😚 劲特别既鸡翼!!因为入面冇骨之余,而且仲有一只鲍鱼,又软又硬既口感好丰富呀~ 海胆雪糕 $68 第一次食海胆雪糕,😂新奇又有趣,食到有少少海胆蓉,不过就好重牛油味,试一次就好😝😝 餐牌
我地今晚食左好多海胆菜式🤤🤤🤤
特级s2海胆杯 $398
牛油果帆立贝沙律 $168
S2火焰卷 $148
芝士年糕热辣辣,仲要好流心😛😛😚
海胆雪糕 $68
餐牌