2023-11-03 28 浏览
˜”*°•.˜”*°• Gyutan Toku牛舌。•°*”˜.•°*”˜🔆土瓜湾🔆❂ 极上牛舌定食 HK$178佢地皇牌最出名就系牛舌🐂佢地既牛舌芯真系劲好食!餐厅系选用牛舌中心既部份, 超级厚💛牛舌外面煎微微既焦香😌但内里系非常粉嫩😋食落去嘅口感充满弹性,极易入口, 而且牛味好香浓😚完全唔需要点任何调味料已经觉得好好食🫠钟意食牛舌嘅朋友仔真系一定唔好错过💯定食仲有附上沙律🥗蒸蛋🥚面豉汤🥣白饭🍚渍物🤤❂ 日式鳗鱼定食 HK$138除咗牛舌好出名之外🤭估唔到鳗鱼都好有惊喜🥳💘鳗鱼外层烧到微脆🥰肉质好嫩好滑好香油脂好丰富🤤而且每块鳗鱼都铺满左劲多酱汁❤️配埋白饭完全系一流💛真系好好好🫠定食系一样附上沙律🥗蒸蛋🥚面豉汤🥣白饭🍚渍物😋❂ 土佐豆腐 HK$68豆腐食落去系炸到外脆内软, 浓浓既豆香❤️有好多酱汁, 再加埋紫鱼同柴鱼片配埋一齐食好夹❤️正正❂ 清酒煮蚬 HK$78每一粒蚬都非常肥美饱满❤️份量都几多清酒味唔算重, 好啱吾太饮酒既朋友仔超级好鲜味😌❂ High Ball HK$68清凉易入口💛

🔆土瓜湾🔆

❂ 土佐豆腐 HK$68
好夹❤️正正

❂ 清酒煮蚬 HK$78
每一粒蚬都非常肥美饱满❤️份量都几多
清酒味唔算重, 好啱吾太饮酒既朋友仔
超级好鲜味😌

❂ High Ball HK$68