2023-08-21 22 浏览
铜锣湾其实都几多楼上cafe,前排就去咗——🌟Vol.1 Cafe🌟食咗个好正嘅晚餐,我觉得呢到嘅食物味道真系唔错,特别系意粉同甜品蛋糕💖餐厅环境都好简约整洁,几适合同朋友聚餐倾吓偈。餐厅选择贵精不贵多,全部都即点即整,热辣辣上菜✨._.🦞|龙虾汁蟹肉手工意粉 |🦞意虾汁好香浓,蟹肉量多,多到每啖意粉都有好正,呢碟意粉中晒我想要嘅野🤩手工意粉整得好出式,呢个系配阔条意,厚身又好有口感·🍝|经典卡邦尼手工意粉|🍝啲卡邦尼汁份量又系足,令到意粉挂满汁,配埋咸香嘅烟肉醉,味道啱啱好,意粉系厚同幼身,好有口感·🐥|火烧白松露鸡翼|🐥好香嘅松露味,鸡翼系热辣辣上枱,肉质劲嫩滑,面头少少辣,几惹味·🍵|抹茶巴斯克麻薯蛋糕|🍵甜品食到呢个真系好有惊喜,味道超好食,首先有好香浓嘅抺茶味,到里面嘅蛋糕竟然有麻薯质感,就好似有种流心嘅现象一样,而且味道又唔会太甜,一流👍🏻·🍋|青柠柠檬蜂蜜梳打|🍋青柠同柠檬重,加埋蜂蜜嘅香甜,酸酸甜甜冰凉又解渴·🌼|洋甘菊花果茶|🌼清清地有有洋甘菊嘅清香,热水饮完店员会帮你再添加👍🏻._.
._.
🦞|龙虾汁蟹肉手工意粉 |🦞
🍝|经典卡邦尼手工意粉|🍝
🐥|火烧白松露鸡翼|🐥
🍵|抹茶巴斯克麻薯蛋糕|🍵
🍋|青柠柠檬蜂蜜梳打|🍋
青柠同柠檬重,加埋蜂蜜嘅香甜,酸酸甜甜冰凉又解渴
🌼|洋甘菊花果茶|🌼
清清地有有洋甘菊嘅清香,热水饮完店员会帮你再添加👍🏻
._.