2023-11-06 50 浏览
咁多人推介嘅HeSheEat 真系唔可以错过呀😬!甜品同埋主菜都好好食😋😋尤其系佢哋嘅疏乎厘🐷🐷.🐷大虾蕃茄香草水牛芝士扁意粉 呢个意粉真系超级正!大虾弹牙,同埋加上香草同芝士,味道好出色!系HeSheEat嘅必试菜式😬.🐷烧原只黑松露春鸡配薯条 鸡皮好香脆,而且鸡肉都几滑,只鸡仔都好够食🤣🤣🐓🐓 啲薯条外脆内软 完全唔似X记𠮶啲🤣🤣 呢啲薯条系真材实料 香到不得了🥰.🐷士多啤梨麻糬配士多啤梨雪糕疏乎厘班戟麻糬Q弹又甜😋 舖喺面头好食到不得了😍 再配上士多啤梨雪糕🤓 仲有好多焦糖脆脆同埋士多啤梨脆粒 加埋一齐口感同味道都非常正😍.🐷朱古力Oreo软雪糕芭菲好多朱古力🍫 同Oreo 配上软滑嘅雪糕 再加埋中间有榛子粒同埋好多脆脆 真系超级满足.🐷Baby Blue Milkshake 呢杯奶昔唔错 虽然佢系蓝色 不过佢嘅主要材料都系Oreo同埋忌廉 仲有云呢拿香味 整体感觉都唔错 口感亦都几creamy😍.HeSheEat (THE FOREST) (旺角)📍旺角奶路臣街17号THE FOREST地下G6号舖
🐷大虾蕃茄香草水牛芝士扁意粉
🐷烧原只黑松露春鸡配薯条
🐷士多啤梨麻糬配士多啤梨雪糕疏乎厘班戟
🐷朱古力Oreo软雪糕芭菲
🐷Baby Blue Milkshake
HeSheEat (THE FOREST) (旺角)
📍旺角奶路臣街17号THE FOREST地下G6号舖