1K
2023-09-20 17 浏览
今日到访西九龙中心,无意中发现咗间超级抵食嘅炸鸡店☺️ 呢度主打多达7款唔同味道嘅正宗韩式炸鸡,另外亦提供炸鱿鱼、薯条、饭类等主食,地点方便,价钱超级亲民化,令人一试难忘~ 极度推介呢度个炸鸡套餐,包括三件鸡、两件小年糕、饭同饮品!建议同朋友仔一齐食,咁就可以试多几款唔同口味嘅炸鸡!炸鸡炸至金黄色,香脆可口,外脆内嫩,肉厚,食落嫩滑又多汁~ 口味方面各有千秋,原味更能食到鸡肉香气、蒜香酱油感觉冇咁油腻,狂热带点微辣,有啲似食紧薯片,最惹味,个人最钟意芝士,够浓,仲有酱汁可自行决定份量😂值得一赞系个小年糕,外脆,内里Q弹,烟烟韧韧,好有咬口,正正正😄 饭有安东鸡同卡邦尼口味,酱汁内有满满嘅肉粒同薯仔,前者惹味,后者creamy,暖饭配炸鸡真系冇得弹!

极度推介呢度个炸鸡套餐,包括三件鸡、两件小年糕、饭同饮品!建议同朋友仔一齐食,咁就可以试多几款唔同口味嘅炸鸡炸鸡炸至金黄色,香脆可口,外脆内嫩,肉厚,食落嫩滑又多汁~

• 安东鸡饭
  • 卡邦尼饭