2022-09-14 122 浏览
好耐没有去过西九龙广场其实8楼food court有好多好嘢食🤪之前见到呢一间啲炸鸡好似几正咁,今日就试吓外卖炸鸡返屋企先!😜呢度精选套餐都系40几蚊起,已经有三件炸鸡🍗, 味道有超多款式🤩 还包饮品同饭,一定食得饱,或者可以再加$20要特色薯条~🥰如果唔要一人套餐都有双人套餐~ 一样咁抵!😁我要左一个双人套餐+ 一个单人套餐 都系差唔多$200 ,等咗阵已经拎返去🫶双人套餐 : 韩式炸鸡🍗八件 我叫咗蒜香酱油 、韩式辣炒年糕 同埋饮品两罐🧃单人套餐就叫咗原味炸鸡 + 卡邦尼饭 + 粟米浓汤薯条🍟炸鸡就算外卖返屋企都系好脆, 蒜香酱油甜甜地 超级好食!仲要大大件无骨😋 年糕就比较辣咗少少,钟意食辣嘅唔好错过~👍卡邦尼饭 有薯仔 火腿等等 好creamy !!特别推介粟米浓汤薯条, 超级好食! 薯条又🍟粗 又热辣辣 配上粟米浓汤好好食~
好耐没有去过西九龙广场

其实8楼food court有好多好嘢食🤪
之前见到呢一间啲炸鸡好似几正咁,
今日就试吓外卖炸鸡返屋企先!😜

如果唔要一人套餐都有双人套餐~ 一样咁抵!😁

单人套餐就叫咗原味炸鸡 + 卡邦尼饭 + 粟米浓汤薯条🍟

年糕就比较辣咗少少,钟意食辣嘅唔好错过~👍

卡邦尼饭 有薯仔 火腿等等 好creamy !!