2024-03-11
.铜锣湾小鱼儿 天气又开始转凉🍃,我地去左食烤鱼 - 铜锣湾嘅小鱼儿我地叫左海鲈鱼🐟鲜九叶花椒BB豆花口味😎($308)可以自选麻度及辣度🌶️🥵..香辣酱爆鱼扣($108)鱼扣原来系鱼嘅胃部,营养价值高,因为朋友唔食内脏,我自己一个食晒一整碟😂,鱼扣口感爽脆,香辣酱爆唔会好辣,食唔到辣嘅人都可以食到,用左大量葱蒜爆香,味道香浓惹味😋..冒菜 套餐A(四款配菜)连饮品($60)配菜简左五花腩片、午餐肉、狮子狗、牛丸,套餐仲配一份白饭或面类,重庆麻辣汤好香,好麻,配料份量好多,重庆麻辣汤捞饭好正🥹🧡..炸双皮奶($38)炸皮偏厚,沾上麻辣烫汤汁令炸双皮奶味道提升到另一层次!!..埋单$565,人均282,份量偏多,晚市黎讲冒菜 套餐A(四款配菜)连饮品($60)真系好抵食!!,位置仲要系铜锣湾!!🙈🧡今餐真系无野可以挑剔😆..地址:小鱼儿 (宝汉大厦) (铜锣湾)铜锣湾波斯富街24-30号宝汉大厦1楼..
铜锣湾小鱼儿
天气又开始转凉🍃,我地去左食烤鱼 - 铜锣湾嘅小鱼儿
我地叫左海鲈鱼🐟鲜九叶花椒BB豆花口味😎($308)
可以自选麻度及辣度🌶️🥵
香辣酱爆鱼扣($108)
冒菜 套餐A(四款配菜)连饮品($60)
炸双皮奶($38)
炸皮偏厚,沾上麻辣烫汤汁令炸双皮奶味道提升到另一层次!!
地址:
小鱼儿 (宝汉大厦) (铜锣湾)
铜锣湾波斯富街24-30号宝汉大厦1楼