2018-10-15 64 浏览
超抵食正宗四川菜👍🏻我地去左间抵食嘅正宗四川菜, 一定要介绍下!! 🤪 呢间小店环境唔算大, 干净四正, 员工有礼貌!睇完menu, 觉得价钱劲抵, 样样都想试下, 所以我地order左好多野, 埋单都只系$172!!!! 佢好多菜式都可以拣辣度, 任君选择! 首先上菜嘅系麻辣手撕鸡, 已经立即闻到好香嘅麻辣味, 鸡肉鲜嫩, 酱汁一流! 山城牛肉面, 我哋拣咗红薯粉, 牛肉好香好入味, 半肉半筋, 好爽口! 燃情刀削面, 面食落有质感, 煮得软硬适中! 不得不介绍嘅系红油抄手, 四川云吞配以秘方辣椒油, 大大粒, 好香口! 再黎多个蒜泥白肉, 劲多蒜蓉, 五花腩肉爽口弹牙! 最后仲order左冰粉, 我地第一次试咋^^ 原来因为利润唔高, 好多餐厅都唔再做, 好开心可以食到呢样家乡地道野食! 冰粉入面有提子干同埋山楂饼, 食落甜甜地, 滑嘟嘟, 好得意, 仲可以解辣添!!
超抵食正宗四川菜👍🏻
2018-10-15