2023-04-04
同男朋友系大阪冇食到铁板烧 返尼点都要食返! 呢间铁板烧四月做紧$398超抵嘅套餐 我梗系去食啦😍公众假期 星期六日同平日嘅晏昼夜晚都有得食🤩 而且环境仲要好靓 坐得好舒服😌-🌟四月限定套餐($398)🌟前菜、沙律沙律酸酸甜甜 非常开胃 而且入面配料好丰富🤤 蔬菜非常新鲜😍剌身三款刺身有拖罗 带子 同埋虾🦐 都几厚身㗎 而且好新鲜 食落好有口感🤩南非鲍鱼鲍鱼食之前仲识郁 保证新鲜🥳 而且虽然大只 但系烧得好林 完全唔觉得难咬嘅感觉🥰 非常欣赏👍🏼唔使点咩酱汁都够味😋大虾大虾配咗秘制酱汁 烧完之后淋上去一齐食好夹又够香浓😆 虾肉非常爽口 又大只多肉😍 而最后仲会烧埋个虾头俾我哋 仲有啲肉同埋虾膏㗎够晒香🥰带子/白鳕鱼/法国鹅肝呢度可以三选一 我哋两个set就分别拣咗带子同埋法国鹅肝😌 带子烧完放返喺壳上面真系超靓😍😍 食落非常软滑 火候控制得好好 完全冇overheat嘅情况😚 法国鹅肝就用咗迷你汉堡包夹住 造型可爱🥰 但系食落就非常邪恶 法国鹅肝嘅油不断流出尼 入口即溶嘅感觉好满足😈日本豚肉/美国牛肉我哋都拣咗一份豚肉一份牛肉🐷🐮 牛肉包住葱同埋蒜片 非常香口 而且肉质好嫩😍而猪肉有个
🌟四月限定套餐($398)🌟
前菜、沙律
剌身三款
南非鲍鱼
大虾
带子/白鳕鱼/法国鹅肝
日本豚肉/美国牛肉
我哋都拣咗一份豚肉一份牛肉🐷🐮 牛肉包住葱同埋蒜片 非常香口 而且肉质好嫩😍而猪肉有个薄脆包住 都几特别 入面有猪肉碎 食落都几香👏🏼👍🏼
炒饭
炒饭见到落咗好多蛋😆够晒足料 而且仲有其他配料令到炒饭非常香 饭粒粒粒分明😚👍🏼 另外仲有面豉汤 同埋渍物架🥰
甜品
甜品系蕨饼同埋焦糖多士🤩🤩 焦糖多士落咗好多糖 在烧到金黄色 色泽非常靓😍 食落会脆脆地 口感非常好😌
饮品
呢个杯真系啱晒打卡 系鹤嘅造型😍 饮品系青柠味 酸酸地饮落非常清新 有解油腻嘅作用🍹