2020-05-03 3068 浏览
之前疫情严重既时候外卖过一次,套餐真系好抵食,包日式小番薯、枝豆同中华沙律做小食,仲有野饮!滑蛋猪扒饭好大份,d饭有汁唔会干争争,猪扒拎到返屋企都唔会变得太冧而且仲有肉汁🤤个瀑布阔面好特别,配浓郁既日式咖喱挂哂d汁好惹味,而个牛脷竟然系厚切!真系好好食疫情好少少就再去多次堂食,发觉个装修系清新既木系,再整齐摆满文宣座枱相架,简洁得黎又好靓💛今次系下午茶去,最平$38,主食再包个面豉汤,唔会太咸而且仲有豆卜同海带可以食下。最重要系主食份量一样🤭 男仔食一个餐都嗌饱!咁平但系野食1d都唔马虎,主打既瀑布阔面同流水乌冬都系特登系日本进口,超滑溜又吸汤🍜 之前睇食评惊汤阔面会好淡,点知系出奇地挂汤同吸味,清彻得黎又好鲜味,饮哂个鲣鱼汤面唔会觉得油腻! 当然重口仔就可以试下上述咖哩转阔面既食法,就会惹味d 个蛋都好溏心好够酱油味,而叉烧都好腍滑私心推介滑蛋吉列猪扒饭🍳 猪扒脆得黎个饭又有汁,有味唔会干争争🤤 个滑蛋都系煮得岩岩好,唔会太老。第二次黎都系忍唔住再嗌。另外小食都有好多选择,试左一个鸡软骨饺子,煎得好香脆唔油,馅料好有咬口,都唔错。呢度既选择超多,一定会再黎帮衬

叉烧瀑布阔面

当然重口仔就可以试下上述咖哩转阔面既食法,就会惹味d
个蛋都好溏心好够酱油味,而叉烧都好腍滑

滑蛋吉列猪扒饭

鸡软骨饺子

呢度既选择超多,一定会再黎帮衬
滑蛋吉列猪扒饭
鸡软骨饺子