2024-09-24
由于朋友唔系咁钟意食生,所以佢无去过omakase。这天庆祝她的生日,我们就来试一下食生野🤭 前两日师傅主动同我哋沟通好,知道大家的喜好同埋预算。好欣赏师傅好努力咁整到啲野食易入口🤩 唔钟意食生嘅人食落都唔会觉得腥😚我哋拣咗人均$600嘅budget,冇谂过呢个价钱都可以食omakase,而且系好好食!☺️ 师傅精选咗时令而又易入口嘅食材,每道食物都有介绍产地、食法、烹调方法,例如有啲食物系要用手食,师傅准备好消毒纸巾俾我哋,仲提我哋抹完酒精唔好即刻食野,因为酒精有苦味要等佢挥发晒先,成餐饭食得好轻松放心💕食饱饭师傅仲有同我哋倾偈,赞我朋友肯试晒各款食物,又有问我我哋最钟意边道菜,我嘅话最钟意头盘𠮶只蟹仔,好似硬少少嘅薯片咁,真系好好食!🤩不过师傅话可以食呢只蟹嘅时间好短,大概只当造一个几月🤣 整体嚟讲好推荐大家嚟呢度试吓☺️
前两日师傅主动同我哋沟通好,知道大家的喜好同埋预算。
整体嚟讲好推荐大家嚟呢度试吓☺️