2020-11-02 465 浏览
而家食Outback好抵食,有一啲优惠套餐,比起平时以正价食Menu入边𠮶啲嘢食真系抵好多,所以晏昼就嚟咗东涌outlet呢一间Outback食晏昼😋一坐低好快食完已经俾咗一条黑糖面包同餐汤我哋,Outback黑糖面包真系冇得输,依然可以加添几条面包,而餐汤系西兰花忌廉汤,味道浓郁,好有口感。两个人嗌左一个和牛扒同埋烧鸡肉芝士夹饼,烧鸡肉芝士夹饼热辣辣好好食芝士有拉丝效果,而入边鸡肉同蘑菇口感十足,味道非常好,加埋佢俾嘅蜜糖芥末酱,味道立即升华;而牛扒叫咗五成熟,肉质松软,唔会好韧,加埋烧汁肉味都好出,两碟都配有薯菜,薯条用新鲜薯仔整,好脆口,整体食物质素高,套餐仲包埋餐饮,以前嗌嘢饮要另外嗌,价钱比起以前抵好多,真系值得嚟食!

烧鸡肉芝士夹饼

和牛牛扒