2020-08-02 1170 浏览
呢间铁板烧由两个日本人一齐经营,餐厅气氛非常好,感觉好似去左日本咁,每次食完都好满足!佢地既整法调味全部都好简单,但又好有日本风味,食材都十分新鲜👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻如果坐吧枱,会专注望住师傅整野食,好有风味。烧大虾,每次都必点!虾大大只,肉质非常弹牙,虾头都会特别煎香,脆卜卜,可以食埋,送酒一流!🍻🍻带子都系大大只,见住师傅煎完都冇乜缩水,食落好满足。😋😋😋初次试点八爪鱼,都几特别,几弹牙,不过如果要选择,一定拣食虾先。呢个系平啲既牛,有个和牛食过一次觉得冇乜特别好食,所以食返平个个就得,加埋流出黎既蛋汁加酱汁,超级好食!推介!👍🏻👍🏻牛舌都系必点之一,加上佢既柚子酱调味,好清新。炒杂菜平凡但好味,我都经常叫。另外大阪烧唔记得影相,叫普通既大阪已经好够,之前试过加面感觉太多,口感冇咁好。overall呢间铁板烧真系十分出色👍🏻👍🏻

带子都系大大只,见住师傅煎完都冇乜缩水,食落好满足。😋😋😋

overall呢间铁板烧真系十分出色👍🏻👍🏻

2019-11-10