2019-04-02
3月7日 果日系第1次同同事黎食! 虽然见到好多负评呀!! 但唔少同事试过都话好食 货真价实 平靓正~~~~哈哈! 点解笑? 因为为左唔想1个人中伏 (有d担心嘛) 咁就拉埋好熟嘅同事朋友仔同我一齐试啦 >v< ! 大盛以地舖黎讲 地方真系算好大 如果冇睇op 单睇的话 应该有100个位以上吧,但 都系坐满人呀!!好劲呀!! 门口仲有唔少人排队! 睇黎好多人都食开呢间呀!! 而且见到有唔少老人家添! 言归正传!!! 我同朋友都系想试d 正正常常 唔会好伏的野食!~ 所以就拣左两个乌冬 首先 试一啖伤先~ 味道浓郁! 不过亦唔觉太喊 有丁丁甜~ 好味呢! 然后 再试肥牛先*o* 唔会韧! 好味! 再黎 蛋! 正正常常 好多汁*o* 再试埋朋友的叉烧~ 叉烧正正常常啦~ 唔系好好好好食 但都好食嘅 整体黎讲 我觉得起码值4粒星呀!! 所以 好快 隔左1星期又拉埋其他同事去食了之后又开始想试下d 日本野(话晒都日本料理餐厅) 咁紧系要试下d刺身 海胆啦! 最令我回想起 最好味的 系一个男同事
睇黎好多人都食开呢间呀!! 而且见到有唔少老人家添!
然后 再试肥牛先*o* 唔会韧! 好味!
再黎 蛋! 正正常常 好多汁*o*
最令我回想起 最好味的
系一个男同事点的 蟹皇蟹肉饭!!! 好大碗!! 仲要附送埋小乌冬1碗 + 1碗沙律 (( == 真心想讲 系咪癫的))
呢个份量 连男朋友都食唔晒呀!! 所以我都食左几啖饭 超好食*o* ! 蟹味极浓!!!!! 蟹肉劲多! 乌冬冇咩特别 淡味~ 但连沙律都好好食呀!!
所以呢 我地已经连续几个礼拜 每个礼拜至少都去帮衬1次 哈哈~ 因为唔算贵 又好好食嘛!!!!! 都唔明点解咁多负评= - = d人真系冇良心呀!