2024-09-12 227 浏览
呢间手工汉堡店由马鞍山开到铜锣湾都成一年,叫外卖试唔到佢嘅奶昔,就特登过嚟一次食吓新鲜辣辣整出嚟嘅汉堡同埋奶昔。Signature SICK! BURGER E.B.L.T. (Triple Patties)三层撚手牛肉汉堡系佢哋Signature牛肉汉堡上再加上太阳蛋、新鲜蕃茄、烟肉、洋葱。由面包到酱汁每一份材料都系由新鲜材料制成。我唔钟意食酸瓜,佢哋用咗自家制嘅布冧酱同焦糖洋葱代替。可以叫一层两层最多三层嘅牛肉。每块肉都系铁板经过Smash压成又薄又脆嘅牛肉汉堡。搭埋一齐加上车打芝士真系大满足。Onion Rings黑啤葱油洋葱圈呢个其实系佢哋嘅2.0版本,喺黑啤CHEUNG入边加咗芝麻同埋香葱,食出嚟就更加甜同埋香口。佢哋嘅洋葱圈真系好大嚿好满足。OVAL! Sick (铜锣湾店限定)华牛奶Sick呢个港味奶昔又系好鬼好味,由阿华田、朱古力雪糕加上3.9牛奶搅拌成,配上新鲜云呢拿籽、Cocoa nibs、仲有朱古力曲奇、脆脆。又棉滑口感又丰富。阿华田味会比朱古力抢咗,朱古力味又唔会太霸道。Ice White Coffee宏德发奶啡其实佢哋都有咖啡卖,佢哋同马鞍山宏德发 @wtfc

三层撚手牛肉汉堡

Onion Rings
黑啤葱油洋葱圈

OVAL! Sick (铜锣湾店限定)
华牛奶Sick

Ice White Coffee
宏德发奶啡
其实佢哋都有咖啡卖,佢哋同马鞍山宏德发 @wtfcoffeenpastries crossover有一樽樽咖啡卖,有奶啡有斋啡。