3天前
终于到Happy Friday ,今晚黎到湾仔星街食dinner,餐厅环境几chill同几有气氛,而且员工每个都好nice😎我叫左两个dinner set,$288 dinner set 呢个价钱非常亲民,包前菜主菜,仲包埋甜品🤩佢另外首先会上左bread basket,佢d面包真系好有诚意,系热辣辣,再加埋黑来露酱,真系好有诚意😻Roman Meatball:肉丸肉味浓,加埋芝士同蕃茄酱,好开胃😌Sauteed Clams:呢个好有惊喜,d蚬超鲜甜!小小辣好惹味,呢个系前菜必拣!😎Nduja Salami Spiralotti:呢个系辣肉肠蕃茄螺丝粉,味道好浓郁,辣辣地几好食😌Roasted Italian Suckling Pig:呢个乳猪薯蓉个乳猪皮好脆,加埋佢个蘑菇酱,薯蓉都好入味😻甜品我拣咗芝士蛋糕同Tiramisu ,两样味道都唔错,食完甜品就好满足🤙🏽