2024-05-23
今日就准备迎接朋友们嘅生日聚会,呢度环境舒适,完全方便我哋开心聚会。🍤 从轻食开始,炸虾天妇罗配青柠蛋黄酱,炸到恰到好处,炸到外脆内腍,新鲜嘅虾味充斥口腔,呢个就系我哋钟意佢嘅原因😋!🥩 紧接住,我哋试咗香煎加拿大猪鞍扒,焗香蜜糖薯仔真系特别好食,做到出乎我哋意料。香蜜糖嘅甜,外皮焗得啱啱好,唔会太耐,夹咗去松软嘅肉质,真系好入味👍!🍝唔少得主菜,香煎带子黑松露忌廉烩扁意粉份量唔细。意粉滑口,带子肥美,再加上黑松露嘅独特香味,夹埋一齐系一种味觉享受💯💖🍧 讲到甜品,朱古力Oreo纯牛乳刨冰,部分溶化咗朱古力同Oreo 嘅香滑口感,再配以嘅忌廉一齐食,令人难以忘怀🍨! 🍹 细细聚,最适合配上冻柠茶,清新柠檬味加埋茶嘅醇和,解渴又消暑,简直系大热天嘅最佳选择!🔥总括嚟讲,HeSheEat食物质素无得挑,价格公道,服务又有水准。🙌🏼🙌🏼
🍧 讲到 甜品,朱古力Oreo纯牛乳刨冰,部分溶化咗朱古力同Oreo 嘅香滑口感,再配以嘅忌廉一齐食,令人难以忘怀🍨!