2024-08-27
餐厅门口比较隐蔽,按门钟有侍应开门,厨师及侍应都非常友善💕饮品拣咗日本月桂冠甘浓梅酒,酒味浓郁,饮落好香梅酒味。叫咗2️⃣个入门厨师发板套餐(五道菜) $588套餐👇🏻招牌沙律呢个烟三文鱼沙律卖相唔错👍🏻面层有鱼子酱,烟三文鱼包住新鲜沙律菜,配有黑醋汁,龙珠果唔会酸,系一道非常有诚意嘅前菜沙律铁板海鲜两品有东星斑片、带子、鲍鱼、元贝🉑供选择,每人可选两款,我就最钟意带子同埋鲍鱼,带子伴上鱼子酱及黄瓜,入口鲜嫩多汁,鲍鱼配上蒜蓉酱就更惹味😋澳洲和牛牛柳粒牛柳粒拣咗7️⃣成熟,咬落好香腍,我就比较喜欢点上芥末食,旁边嘅樱桃萝卜有助解腻海鲜炒饭呢个海鲜炒饭真系不得了👍🏻炒饭用咗旧式嘅炒法,将啲饭剁碎,加上三文鱼籽同埋大虾,色香味俱全,食落每一粒饭都充满蛋香,仲有饭焦口感时日甜品叫咗日本紫薯雪糕➕柚子雪葩 ,雪糕🈶50%紫薯,味道香甜。 柚子雪葩口感清新,两者都伴有食用花瓣及分子料理爆珠红豆
饮品拣咗日本月桂冠甘浓梅酒,酒味浓郁,饮落好香梅酒味。
招牌沙律
铁板海鲜两品