2023-10-27
朋友生日,拣咗呢间嚟同佢庆祝。如果以呢个水准嘅寿喜烧嚟讲,晏昼会好抵食。全程有师傅喺你前边煮俾你食,一路解释,仲会同你倾偈添。$468套餐 一位刺身三点北海道帆立贝,池鱼,赤身刺身好新鲜,都会讲解有淡到浓咁样食法,卖相精美不在话下。赤身含脂量少、肉质实、有咬口,但又有拖罗既鱼香。最紧要系唔腥。茶碗蒸劲动L! 又有鱼子点缀,入口爆汁好正!关西风寿喜烧一人配咗一只生鸡蛋,师傅话如果唔够嘅话,可以继续加鸡蛋。唔似得出边咁样,净系可以要一只。完全可以系生鸡蛋放题。足够嘅份量可以每1块肉或者饭都可以沾满生鸡蛋。巴西牛舌少啲筋,爽口,唔会韧。好少何食到咁厚嘅牛舌都系咁爽口,唔会咬唔入。同朋友一人拣一样, 可以食晒2款牛精选和牛肉眼油脂分怖平均,口感好满足。精选和牛西冷西冷部位冇咁油,肉味重。2种牛都系完美入口即溶美国熟成肉眼同鸡肉2拣1,可以同朋友share,每人拣一样。惠比寿鸡腿肉(100g)第一次食到寿喜烧味道嘅鸡肉,估唔到甜甜地都几好食。时令野菜四点 南瓜🎃,2种菜,芋丝,冬菇,但由于我同朋友都唔食南瓜,师傅好贴心咁帮我转咗做菜,唔会因为唔食而份量少咗。御饭或乌冬饭唔够食可以再加!! 唔会唔
$468套餐 一位
刺身三点
北海道帆立贝,池鱼,赤身
茶碗蒸
劲动L! 又有鱼子点缀,入口爆汁好正!
关西风寿喜烧
巴西牛舌
同朋友一人拣一样, 可以食晒2款牛
精选和牛肉眼
油脂分怖平均,口感好满足。
精选和牛西冷
西冷部位冇咁油,肉味重。
2种牛都系完美入口即溶
美国熟成肉眼
同鸡肉2拣1,可以同朋友share,每人拣一样。
惠比寿鸡腿肉(100g)
第一次食到寿喜烧味道嘅鸡肉,估唔到甜甜地都几好食。
时令野菜四点
御饭或乌冬
饭唔够食可以再加!! 唔会唔够饱。仲有炒乌冬,配埋个寿喜烧汁加蛋。
舞茸菇清汤
可以解腻,好FRESH既汤。
是日甜品 抺茶雪糕
抺茶味重,软滑。