2024-10-24 321 浏览
火山锅 满满嘅猪五花肉铺满咗成锅,肥瘦均匀而且每一片都切得厚薄适中!味道一点都唔腥,反而仲带 住一丝丝甜味,同白菜嘅蔬菜甜味一齐融合,汤底更加鲜香浓郁 最钟意就系锅入面仲有各种 菌菇同洋葱,充分发挥咗食材嘅鲜美~ 吸饱咗食材精华嘅汤底浓郁十足,放入乌冬面一齐食,简直就系人间天堂🥰新鲜刺身盛盒摆盘超靓就好像艺术品咁,我都唔舍得破坏佢! 海老味道鲜甜,食落软软糯糯嘅,超满足!其 他两款刺身就由厨师发办嘅,都好新鲜,切得好均匀,比起想像中嘅质素仲要好😌👍🏻炭焼鶏鶏颈肉鶏颈肉肉质紧实而且好有弹性,咬落好有口感仲有带筋嘅感觉 浓浓嘅炭烤味道,入口焦香四 溢!唯一缺点就系分量有啲少,食唔够啊~🤤😭鳗鱼同青瓜配佐酢 带住甜味酱汁嘅鳗鱼,个体都几肥厚,咬落软嫩唔腥,配搭青瓜十分清爽!

新鲜刺身盛盒

炭焼鶏鶏颈肉