2022-08-14
耐唔耐就会想打下边炉,台式火锅名店牛大人永远都系我嘅首选。肉类、海鲜、丸类、小食多款式就大家都知,佢嘅饮品都系远近驰名,唔饮多几枝都唔安乐。今次去仲有一个台湾手工啤酒推广,手工啤配火锅绝对系无敌嘅配搭。今次拣咗「澳洲极上和牛120分钟吃到饱」套餐($318/head),每位赠送两粒澳洲M9和牛牛丸。牛味浓、肉丸弹牙,呢两粒我每次都珍而重之咁食🥺🥺BUBU推介🔥👍 台中蒜头鸡锅今次汤底拣咗之前未试过嘅台中蒜头鸡锅,入面足足有半只鸡。汤底鸡味好浓,蒜头味重,无论系肉定系蔬菜都好入味。👍 北海道十胜豚(期间限定)期间限定嘅猪肉款式,惠顾澳洲极上和牛套餐先会有得食。十胜豚源自北海道,肉质嫩滑,配上薄薄一层油脂,令豚肉入口即溶,配上汤底好入味,食多几块都唔会腻。👍 拨云雾见蓬莱仙岛 HAZY IPA $68打边炉配啤酒真系一绝!呢一只系台湾手工啤酒,果香味好重,好易入口。一班朋友倾偈想开心啲,不妨饮几杯尽兴下。📍牛大人台湾火锅吃到饱沙田沙田正街11-17号伟华中心2楼9A-9B号舖
BUBU推介🔥
👍 台中蒜头鸡锅
👍 北海道十胜豚(期间限定)
👍 拨云雾见蓬莱仙岛 HAZY IPA $68
📍牛大人台湾火锅吃到饱