2024-11-15 1105 浏览
一直都知道观塘好多好嘢食,但系好多都系工厦度,如果唔识人嘅话完全唔知边度好食,朋友介绍呢间火锅放题好吸引性价比好高,咁就一于今日嚟试吓啦。呢个花胶鸡火锅真系好吸引,一拎过嚟已经见到个鸡肉好嫩滑,而且花胶汤好香,拎嚟饮都好好饮。试咗一嚿鸡,真系好嫩滑,而且煲咗一阵,花胶味仍然好香,花胶都好大嚿。值得一赞嘅系呢度嘅牛肉,因为唔会因为系任食而比劣质嘅牛肉,牛肉非常高质,食落牛味好重,而且好大块。海鲜都系一大亮点,生蚝非常大只,而且食落好新鲜,真系好吸引。而且呢度出面仲可以拎好多唔同嘅火锅配料,如果我自己觉得佢嘅丸嘅种类好多,最值得一赞眼镜就系海胆丸,食落非常新鲜同埋足料。而且呢度除咗有啤酒汽水饮之外,另外仲有唔同嘅冷泡茶,方便消滞。食饱之后仲可以食雪糕,呢度有好特别嘅榴梿雪糕,我都忍唔住食咗两杯啊。呢间餐厅又平又抵食,而且位置好好坐,以后都一定会再嚟啊。

呢间餐厅又平又抵食,而且位置好好坐,以后都一定会再嚟啊。
  • 时令生蚝