2023-11-03
-火夫 📍 红磡黄埔天地百宝坊(第3期)地下G29号舖*・゜゚・*:.。..。.:*・‘・*:.。. .。.:*・゜゚・*失业Day1去左黄埔揾朋友食lunch😹都几好食、不过lunch黎讲小贵🍜 Lunch Set (主食+野饮)$78社畜鱼(已失业) 叫左明太子八爪鱼捞面 (+$15)、好多明太子、超creamy、而且配料1啲都唔渣楼、有紫苏叶、紫菜同埋弹牙既八爪鱼~🍢 Lunch Set 2 (主菜+野饮+2串串烧) $118朋友叫左依到最出名既 虎虾浓汤拉面 (+$50)个汤真系超级浓、杰到似捞面多啲、1个人太溜😹2个人share岩岩好、如果唔系重口味人士、唔好叫、虎虾系有心思之作、虎虾多肉弹牙、而且系用樱花虾包住拎去炸、yumyum-串烧可以简2串、我地简左鸡肾、同埋葡堤鸭卷~鸡肾就1般货色、反而鸭卷有惊喜~真系1粒提子系入面、几清新-另外想讲1讲野饮、竟然系有午后柠檬茶简😹开心-🔥总结🔥食物同环境都很可以、但差唔多样样想食既野都系要加钱、社畜放饭黎讲价钱算贵、都推荐1试啊~
火夫
📍 红磡黄埔天地百宝坊(第3期)地下G29号舖