2012-08-06
食左個面包,又打算留肚食甜品,最妳就係食壽司嫁喇,食幾多叫幾多,唔夠又叫少少咁,板長仲係逐件叫添,arm晒我地啦!行過去時見到大電視直播緊奧運男單羽毛球決賽,拎左飛忍唔住要睇一睇超級丹,點知.....五分鐘唔夠就有位@@入座o個刻都仲好想快啲叫落完單閃出去睇,坐定之後就比容祖兒留住了。事關板長無論 menu , 墊枱紙 , 牆上 poster , 都有容祖兒賣廣告囉因為好少好少食 , 睇 menu 都用左成十分鐘 , 好彩落完單都好快有得食1. 油甘魚系列 ~ 最新 promote , $ 8 件 , 大大片油甘魚 , 軟腍肥美 , 抵 !!試左柚子香苿味 , 係意想不到咁香咁重o既柚子香味 , 帶少少甜味 , 正另外係黑松露醬味 , 香濃味美 , 松露醬o既咸香並無蓋過油甘香o既鮮甜2. 辣味三文魚軍艦 ~ 竟然係熟o既三文魚碎加一點沙律醬 , 無辣味可言 @@"3. 車海老壽司 ~ menu 話有 13 吋長 , 無特別考究 , 係幾厚肉幾爽口4. 一口帆立貝 ~ 同平時食 d 帶子壽司一樣 , 唔算太細 , 都幾甜又唔會太淋5. 三文魚醬油漬 ~ 有驚喜 , $ 9 / 2 好
行過去時見到大電視直播緊奧運男單羽毛球決賽,
醬油味唔會太搶 , 因為有皮所以口感好爽韌 , 正 !
味道好豐富好好味 , 仲有少少青瓜 , 清新可口
尚算肥美 , 但甜味同口感都唔係咁滿意 , 好漿口 ><"
裙邊最爽口彈牙, 另外兩片肉係幾鮮甜o既 , 不過淋左 d
加左青檸汁係清香左 , 但都仲係覺得有 d 腥同海水味 =(
原來超級丹打緊 last 一局決勝負 , 順理成章 , 睇完放狗再去食甜品啦 ^^