2023-11-05 745 浏览
当晚老板应该有一围朋友上黎聚餐,明白大家聚会好开心,但大家真系嘈到不得之了,特别系老板可能想炒热气氛。而且二楼较为密闭空间,真系好应声好有回音,真心嘈到头都痛埋。同场连我在内有三枱客人,见大家连倾计都有难度。另外咁岩安排嘅位置比冷气风口兜头吹足一晚,有尝试过问职员可否调位但被拒绝,结果食晒成餐饭其他空位都无人坐过😓 虽然职员有协助拨风口位置,但隔一阵又会跌返原位照兜头吹。食物质素方面都比较一般,枱面嘅玻璃水樽底居然有厚厚一层青苔嘅物体🤢明白呢啲玻璃樽系好难清洁(或者根本唔可以期望有餐厅会认真清洁),但真系见到都怕怕唔敢饮用。有拎过隔离空枱嘅水樽想用,但发现都系一样咁污糟。仲有胶水壶嘅底都一样满满嘅污糟物🤢🤢🤢🤢🤢可能大家都叫野饮或者饮啤酒无咩点发现,但真系几倒胃口。成餐饭连加一都$300,但环境嘈杂又冷气吹爆头,啲水樽仲生晒青苔,搞到同朋友都食到极度唔开心!

龙虾汁海鲜意大利饭
烧鸡肉菠萝千岛酱pizza