2024-12-06 0 浏览
今日好开心同屋企人发现咗荃湾有一间好惊喜嘅小店,可以食串烧,如果钟意食串烧嘅朋友,一定要嚟啊,因为呢间餐厅系好多选择,而且非常受欢迎,去到嘅时候,已经见到坐满晒人,就知道好受欢迎,质素好好食,而且价钱经济实惠,真系唔错啊,我哋叫咗好多嘢食,首先我哋要推介嘅就系牛肉乌冬,个乌冬真系好好食,好弹牙,佢仲加咗仓加咗海大,另外汤底好浓郁,而且个牛肉仲系好新鲜嘅牛油,好友牛味,唔会太轫,啱晒一家大细嚟食,而且呢度嘅串烧都好好呀,有饭类,有面类,有炸物,真系好多选择,而且佢哋有一个前菜都几开胃,就系青瓜粒同薯仔粒,仲有餐厅仲有提供唔同嘅串烧,有鸡牛猪羊,海鲜,超过70款,例如我要推介嘅炸肠仔,盐烧手羽, 炸烧卖,都系好吸引㗎,真系好唔错👏🏻👏🏻👏🏻