2024-10-02 554 浏览
放假黎呢间餐厅食个BRUNCH真系超正🤩餐厅差唔多满座,环境气氛亦十分好,侍应服务态度良好,系呢度非常写意地度过一个愉快嘅下午FREE-FLOW叫咗白葡萄酒➕西班牙水果酒🍹,白酒好易入口,果酒酒味唔会太浓,好啱我饮顶级海鲜拼盘呢个好正好丰富😍有2份海胆辣汁配白身鱼、带子及龙虾肉,味道辣辣地,个汁食落好似泰式辣酱,非常惹味仲🈶新鲜生蚝🦪4只,size唔会太细,味道鲜甜,可以唧柠檬🍋汁或喷上辣汁食海虎虾有6条,入口弹牙三文鱼子吞拿鱼鞑都好好味😋俄罗斯土豆沙拉非常吸睛,面层铺满三文鱼子,里面有马铃薯沙律➕蛋黄酱吞拿鱼,配上香脆嘅多士,食落口感丰富伊比利亚橡果火腿配蕃茄面包火腿配上新鲜烤脆面包,再加细碎蕃茄,咬落超香脆黑松露蘑菇酥炸丸子有3粒新鲜自制嘅黑松露蘑菇酥炸丸子,面层仲有新鲜刨嘅黑松露,绝对系素食之选,非常美味螃蟹包牛油面包里面夹著软壳蟹,食落滋味满满美国特级肉眼牛排呢个真系必试😋,卖相好吸引🤩肉眼牛排叫咗5成熟,色泽好靓,咬落外层香酥,充满牛味,我就比较钟意点上黄芥末食自家制薯条🍟采用新鲜薯仔🥔制作而成,食落外脆内软,真系好好食呀‼️雪糕三文治三文治威化夹上云呢拿雪糕,底层系朱古力碎,

顶级海鲜拼盘

海虎虾有6条,入口弹牙

三文鱼子吞拿鱼鞑都好好味😋

俄罗斯土豆沙拉

伊比利亚橡果火腿配蕃茄面包
火腿配上新鲜烤脆面包,再加细碎蕃茄,咬落超香脆

黑松露蘑菇酥炸丸子

螃蟹包
牛油面包里面夹著软壳蟹,食落滋味满满

美国特级肉眼牛排

雪糕三文治
三文治威化夹上云呢拿雪糕,底层系朱古力碎,倒上朱古力酱一齐食就更好味

椰子浆果杯
底层系新鲜杂莓➕红莓酱,顶层充满椰子🥥cream,感觉几特别