2024-12-03 0 浏览
最近去咗试呢间放题,好丰富。选择超多,性价比高!首先讲刺身,三文鱼、油甘鱼呢啲基本款已经唔错,油脂丰富。佢哋仲有马刀贝、赤贝、白玉贝呢啲比较少见嘅刺身,都鲜味!我哋仲加咗鲍鱼、鱼子酱、蟹脚同象拔蚌,呢啲高级食材喺放题度食到,真系超抵!鲍鱼弹牙,鱼子酱咸咸地,蟹脚肉质鲜甜,象拔蚌爽口!寿司方面,款式同样丰富!火炙左口鱼边、和牛火炙、鹅肝带子都有!每一件寿司都制作精细,最好系细细件唔怕浪费,唔够又可以再叫。双色拖罗蓉花之恋、海胆酱火炙蟹棒寿司呢啲特别嘅寿司,卖相精美!放题连泰式料理都有,我哋试咗泰式烧元贝、炭烧猪颈肉同泰式虾饼。元贝烧得恰到好处,鲜甜多汁;猪颈肉香脆;泰式虾饼香脆弹牙。除咗呢啲,仲有炸物同串烧,例如大虾天妇罗、茄子天妇罗、芝麻炸鸡翼等等,全部都炸得金黄香脆。最后,甜品方面都有好多选择。

最近去咗试呢间放题,好丰富。选择超多,性价比高!