2024-06-27
今日男友继续铜锣湾收工,揾左间环境靓靓又几有feel既餐厅撑枱脚🥰就系金朝阳二期,记得入口系登龙街哦😌餐厅系30楼同天台,坐近窗边仲可以望到海景tim🤩坐低叫左两杯野饮下先,男朋友叫mocktail Melonade🍈偷饮左啖🤭好香浓既蜜瓜奶味😋😋我就叫左cocktail Her Majesty The Queen🍹好易入口,有少少茶味回甘,配返我地叫既牛扒岩晒👍🏻😋特选芝士及风干火腿拼盘🧀🐖摆盘劲有心机好鬼靓😍火腿够晒咸香🤤配埋芝士同其他干果,再饮啖cocktail🍹简直一流😋烧汁烩羊肉意大利饭🐑调味刚刚好,意大利饭既软硬度都好符合香港人口味👍🏻而羊肉唔臊又唔鞋唔靭,好味😋澳洲M3和牛肉眼扒🐃我地叫左五成熟,餐厅系火侯控制上做得好好👍🏻唔会叫五成变七成,值得一赞👍🏻虽然已经好正😋不过调味上可以略略落多少少盐,咁就可以更加带出牛味👍🏻🤑 人均消费:~$550🤩 推荐指数:8 / 10📍 餐厅资料:Arcadia (铜锣湾)铜锣湾登龙街1-29号金朝阳中心二期 - Midtown 30楼☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*
特选芝士及风干火腿拼盘🧀🐖
烧汁烩羊肉意大利饭🐑
澳洲M3和牛肉眼扒🐃
🤑 人均消费:~$550
🤩 推荐指数:8 / 10
📍 餐厅资料:Arcadia (铜锣湾)