2022-04-03 145 浏览
好耐无出嚟堂食,忽然间想去食返餐放题咁岩系呢头有呢间极尚大喜屋,上嚟去装修环境都一流,全层座位都好多,坐得都几舒服!嚟得食放题,第一个紧系要整返个刺身拼盘,呢到啲刺身种类都好齐,鱼类贝烦同埋鲍片螺片戈啲都有供应,食得都好新鲜,鲍片螺片超爽口!之后就点咗唔同种类啲寿司,件件嘅size都岩岩好,唔会太大旧饭,最钟意佢嘅卷物,同平时系日本餐厅食到嘅水准差唔多,呢个一定要试!我哋仲有叫咗啲烧物,牛舌当然唔好错过,食落好有牛味同奶香,平出面食咁贵,呢度可以食返够本先! 另外佢啲烧鳗鱼都好厚切,烧得好入味!呢到仲有羊架,好香孜然味,烧芝士虾都不过不失!另外呢仲有啲炒物,我哋点咗佢哋嘅姜葱炒鳝,炒得好入味,食落真系好有惊喜,另外个炒虾球都睇得出好用心,虾件十分之大件,食落啖啖用!炸物有天妇罗等等,炸得一啲都唔油,鸡翼都好入味!仲有小龙虾提供添。另外佢系出面自助吧有超过二十种饮品同梅酒提供,沙律吧同小食吧都有唔少食物提供,可以自己整返个沙律拼盘,当然最紧要仲有个饭后甜品,雪糕同甜品嘅品质都好唔错! 真系超抵食!