2024-05-09
全部枱都系用不锈钢枱 十足喺泰国食到嘅水门鸡饭 唔同嘅系 佢有冷气 而且非常凉爽 食冬阴功都唔会惊流汗! 喺旺角嚟讲啲位都唔算太迫 几舒适!水门鸡饭 $54可以加钱要鸡髀!我哋就冇加到,但系估唔到连鸡胸都唔鞋!相信佢哋用嘅鸡比较嫩! 油饭亦都系唔会太油 恰到好处! 配嘅鸡汤亦都好重鸡味!冇乜嘢可以挑剔!海鲜冬阴公汤河粉 $60加生牛肉$12 加鸡丝$12上枱先知道原来本身已经好多海鲜,有几只青口,几只虾,仲有鱿鱼等等! 所以系唔使加𩠌都好够饱! 性价比非常之高! 不过生牛肉都好正! 冬阴功汤亦都好正宗 非常足料! 串烧 $14/1串鸡肉串&猪肉串 串烧大大串 上到枱都仲系热辣辣 配埋浓烈嘅沙嗲酱 更推介推介鸡肉 因为佢用咗鸡髀肉 嫩滑多汁!马拉盏西兰花炒鱿鱼须 $68必食!每次食水门鸡饭都要嗌 真心觉得呢个菜最出色 超级多鱿鱼须 而且配埋马拉盏 好惹味! 每次都要同另一半抢食!冻泰式奶茶 6周年优惠 $8超级抵饮仲要好好饮!完全系泰国饮到嘅味道,如果你想要少甜嘅感觉 只要等佢啲冰融到七七八八就会好甜啦 但都唔会淡咗!
水门鸡饭 $54
海鲜冬阴公汤河粉 $60