餐厅: 一遊
资讯:

2023-09-29 13 浏览
如果比我推介一间系尖沙咀既日本菜,我谂呢间我都排头3名之一👍🏼喜欢佢种类多,坐得舒适唔会赶客走,服务好野食又唔贵! 。🥢东洋卷 $78/2件东洋卷系一个充满日式风味嘅卷物,值得一试!里面有牛油果、馒鱼、青瓜、蟹子,系一个健康同美味嘅选择。质感鲜嫩,味道鲜美,再加上精心调制嘅酱汁,真心得!。🥢一游沙律 $78呢个一游沙律真系一个出色嘅开胃菜!𠮶碗新鲜嘅沙律,有各式各样嘅时蔬同埋Q弹嘅丸子,令人咬下一口就会嚟到独特嘅口感同埋新鲜嘅蔬菜味道。。🥢比目鱼西京烧 $158新鲜嘅比目鱼经过西京烧嘅烤制,肉质鲜嫩多汁,鱼肉味道浓郁香甜。配上烧得香脆嘅鱼皮同埋特制嘅西京烧酱汁,味道绝对一流。。🥢泡菜牛肉锅 $120呢个泡菜牛肉锅锅里有嫩滑嘅牛肉片同埋爽脆嘅时蔬,配上辣味浓郁嘅泡菜汤底,令味蕾一口接一口嘅享受。汤底酸辣开胃,牛肉片鲜嫩多汁,将锅里嘅食材全部煮熟之后,味道更加浓郁。。🥢Daily Special $398用上时令鲜鱼-金时鲷、真鲷、北海道海赡 整成既鱼生饭!鱼生超鲜味!同一般平时既鱼生好大分别!!又鲜味又份量多,每啖饭都有浓浓鱼生!😍。🥢串烧烧羊架 $68大葱鸡肉串 $30免治鸡肉串 $3

🥢东洋卷 $78/2件

大葱鸡肉串 $30
免治鸡肉串 $30
烟肉车厘茄串 $38
烧甜薯 $38
串烧样样都好正,烤到外脆内嫩,肉质鲜美,又好入味,咬落去弹牙多汁。

🥢Suntory premium malts $59
必饮!啤酒好抵饮!$59完全好合理价😍

另外叫左两杯梳打都好唔错,味道浓味啲但唔会太甜,分别系「柚子烧酌梳打 $54」同「杏子鲜橙烧酌梳打 $54」