2023-08-05 101 浏览
黎到呢间走简约淡黄加白色既咖啡店, 室内配搭左我好钟意既深木色餐桌😍 去到刚好坐到最后一张枱, 晏啲黎就要等位😩 食物选择以轻食为主, 基本款式既饮品, 甜品😌 原味贝果配抹酱🥯($50)✨有机枫糖碧果根忌廉芝士抹酱✨ 原味忌廉芝士抹酱&果酱有以上两款自家制既抹酱选择, 今次拣左有机枫糖碧果根忌廉芝士抹酱, 本身谂住芝士酱可能会好漏, 结果系唔会好杰身, 好易Spread开, 带微微既枫糖香甜🥰 Bagel 既外皮超脆口, 包身好烟韧, 都算系唔错既Bagel, 但系有啲难咬开😂开心果修女泡芙☃️($68)造型好似雪人咁既泡芙外皮劲薄脆包住满满香滑浓郁既开心果酱真系超好食, 又唔会太甜, 开心果爱好者必食😎Housemade Lemonade🍋($55)清爽酸甜既lemonade有助解去食左野既油腻感, 夏天饮透心凉😊呢度既环境好舒服空间感好足, 仲要pet friendly带埋宠物黎一齐食野倾下计又一日😎

原味贝果配抹酱🥯($50)
✨有机枫糖碧果根忌廉芝士抹酱
✨ 原味忌廉芝士抹酱&果酱

开心果修女泡芙☃️($68)

Housemade Lemonade🍋($55)

2023-08-05
  • 开心果修女泡芙