2024-08-14
呢几日都好想食日本烧肉!! 估唔到就揾到呢间日本烧肉店!!一入黎个气氛好唔错, 感觉上都舒服同埋位置都大同服务好大判烧黑毛和牛西冷呢个系必食推介!! 一大块既黑毛和牛西冷, 油脂分布好平均, 而且有店员帮手烧, 完全唔惊会烧得差!!店员表演完之后就食得, 捞上日本蛋既蛋汁, 成件事又嫩滑又香口又浓浓既和牛香味, 满分!!鹿儿岛和牛他他和牛他他唔系度度都整得好食, 呢间确实系唔错, 一般食开就通常系鹌鹑蛋, 而呢度系用大蛋既蛋黄, 所以蛋汁会比较多, 但系捞埋既口感令到我觉得更丰富!!黎到呢度点可以唔食和牛, 嗌左有牛舌同牛腹柳小排, 小排油脂冇咁重!! 牛味比例高D, 所以口感又有点不同牛舌爽口弹牙, 本身已经有味所以不用再点酱汁, 味道香浓紫菜温泉蛋饭, 捞埋食超好味估唔到个冷面都几好味, 口感似韩式水冷面, 爽口的口感最后仲有甜品送,杏汁豆腐花和雪米糍!完美的句点
黎到呢度点可以唔食和牛, 嗌左有牛舌同牛腹柳小排, 小排油脂冇咁重!! 牛味比例高D, 所以口感又有点不同 牛舌爽口弹牙, 本身已经有味所以不用再点酱汁, 味道香浓 紫菜温泉蛋饭, 捞埋食超好味 估唔到个冷面都几好味, 口感似韩式水冷面, 爽口的口感 最后仲有 甜品送,杏汁豆腐花和雪米糍!完美的句点