今日同朋友来庆生🤩因为发现起Openrice订位有8️⃣折😱劲抵❗️重点系我地订左周末brunch仲有得任食头盘❗️任食主菜‼️任食烧肉眼‼️😍首先要选择Welcome drink🥂我地拣左Sparkling Tea🤩以及迎来面包篮🧺三款都好味😋最特别系脆片🙂‍↔️1️⃣头盘(任食😆想知我食边款多就留言问我)鹅肝多士鱼肉芝士挞水牛芝士沙律🥗三文鱼忌廉芝士巴马火腿配哈密瓜2️⃣意粉专区(都系任食)自选环节🤣但我有选择困难症,所以交俾厨师发办🤩🔹黑松露忌廉阔条面厨师即场刨左好多黑松露😋👍🏻🔸 蟹肉蘑菇芦笋猫耳朵🔹蕃茄大虾烟肉3️⃣主菜🌟USDA烧肉眼扒(❗️都系任食‼️大癫❗️)职员建议四成熟😗我都听从建议😆大厨烧肉眼烧得食靓!完全冇血水,rest得好好🤤完全冇腥味,肉味香浓,肉质松软🥰我最爱就是肉眼扒😙好后悔冇食多一碟‼️大家记得要encore‼️🌟西式吉列猪扒我朋友觉得猪扒好味d,唔食牛的朋友可以考虑👍🏻4️⃣甜品自家制Tiramisu酒味浓郁很赞👍🏻意大利奶冻很绵滑,用上菠萝及橙味道酸酸甜甜很解腻😻最后饮埋饭后饮品就吃饱饱😽很满足😸

1️⃣头盘(任食😆想知我食边款多就留言问我)
鹅肝多士
鱼肉芝士挞
水牛芝士沙律🥗
三文鱼忌廉芝士
巴马火腿配哈密瓜

2️⃣意粉专区(都系任食)
自选环节🤣但我有选择困难症,所以交俾厨师发办🤩

🔹黑松露忌廉阔条面
厨师即场刨左好多黑松露😋👍🏻

🔸 蟹肉蘑菇芦笋猫耳朵

🔹蕃茄大虾烟肉

3️⃣主菜
🌟USDA烧肉眼扒(❗️都系任食‼️大癫❗️)

🌟西式吉列猪扒
我朋友觉得猪扒好味d,唔食牛的朋友可以考虑👍🏻

4️⃣甜品

最后饮埋饭后饮品就吃饱饱😽很满足😸