2023-02-05 179 浏览
之前同朋友嚟食过『万丸烧肉』系日本高级单点烧肉,而家转咗做高级烧肉放题🥳价钱仲好亲民,肉类质素仲同以前一样😻真系超开心🥳🥳今次我哋拣咗428元套餐😋呢个套餐已经可以食到日本A4宫崎和牛🐄特级安格斯牛小排和安格斯牛胸腹肉😻呢个系日本A4宫崎和牛🐄牛脂分布好平均,口感嫩滑😋入口即溶仲好浓牛味,超级好食😋呢个系寿喜烧汁安格斯牛小排🥩好有口感👍🏻用寿喜烧汁腌更加好味😋牛味都好浓👍🏻仲有大大只嘅虎虾🦐和大大只嘅香蒜牛油元贝都好新鲜好好味😋香草牛油杂菌🍄和鲜冬菇都好有菇味👍🏻我哋之后再叫咗香葱薄牛舌👅厚切牛舌条👅美国牛仔骨都好高质👍🏻好好味😻重点系唔会漏单👍🏻叫几多嚟几多👍🏻真心赞👍🏻个炉啲火好旺盛🔥啲食物都好快烧好😻抽烟系统都做得好好👍🏻食完啲衫冇咩味😆啲虎虾真系超大只有成只碟咁长🦐食落口啖啖肉😋又鲜甜👍🏻食到最后每人仲有一个Mõvenpick雪糕🍦为呢餐画上完美嘅句号🥰餐厅装修以和式设计🎎环境好靓😻座位宽敞舒适👍🏻职员态度亲切有善🥰食物质素超高😋种类都超多😍以428元就食到日本A4宫崎和牛🐄简直系超抵👍🏻非常推介大家嚟食👍🏻👍🏻

仲有大大只嘅虎虾🦐和大大只嘅香蒜牛油元贝都好新鲜好好味😋
香草牛油杂菌🍄和鲜冬菇都好有菇味👍🏻