2018-11-30 54 浏览
重游旧地,发觉路德围囝头好多店舖都变左。细细个源晶粉面GE位置,都已经比被取代。兜个圈,行到累,就去试下呢间名捌月!成间餐厅个感觉都好CHILL,感觉上都系食d STANDARD GE 西餐,但食过,就发现根本一d都唔简单,一d都唔STANDARD。加拿大黑毛猪斧头猪扒一睇个卖相就已经流哂口水!旧扒好大旧好厚,完全足够2个人食。本身一切开黎,发觉未熟透,好生下,咁就紧系即刻同侍应哥哥讲啦。咁侍应哥哥都好悉心解释返系专登GE,因为D肉系外国运返黎,处理好哂,消哂毒,7成熟系最好食GE!奈何小弟比较大乡里,过唔到自己果关,唯有劳烦厨房整熟D。个人安心哂啦,就咁紧系开动啦!一切开,仲系好淋,食落口,真系第一次食咁靓GE猪,好香好淋,好有肉味!果刻先发觉,原来靓GE猪,可以好食过牛咁多!!超级极度推介!!!!!黑松露芝士炸薯条粗薯条配黑松露同芝士,同期待GE一模一样,唔会有咩大惊喜,都几好食!! 份量都唔小,够2个人食,不过芝士再多D就好啦。价钱上睇落去偏贵,但食落你会发觉绝对物超所值!! 好高质GE餐厅,为左个斧头扒,必定会再黎。
兜个圈,行到累,就去试下呢间名捌月!

2018-11-17