2022-08-05
【 🔥盐烧鲭鱼定食 *人气之选* 】---💰价钱:$62---👉🏻 定食包括前菜、面豉汤及珍珠白饭👉🏻 凡惠顾套餐,均奉送指定饮品乙杯( 拣左蜜桃茶🍑 )~~~📍评分:8.5/10~~~⏩ 呢间日式餐厅已经 encore 过几次😛,将军澳分店属于几隐世既角落位置😹,要行入Aeon先揾到!餐厅入面环境都够开扬,静静地倾下计食餐饭系舒服既😚!不过服务态度就um🫣,真系值得改善下lor!~~~盐烧鲭鱼外皮烧得好香脆🔥,㶶边位真系我最爱😎!味道食落好有焦香,加埋咸咸地既盐味鲭鱼🧂,𩠌饭一流!鲭鱼油脂香丰富🐟,配埋柠檬汁同白萝卜蓉食唔会太油腻,有鱼油香得黎食落系清新既💦!而且鱼肉都多汁鲜甜😋,味道唔会腥,口感亦几滑唔柴👌🏻!配埋日本珍珠米食正正子😛,珍珠米独特既米香🍚,加埋烟韧软糯既口感真系特别好食!成个定食set有埋软滑既冻豆腐、暖胃既面豉汤🍱,真心抵食既!蜜桃茶个人觉得就偏甜左d,不过包埋餐饮仲想点🤣!~~~✅ 整体黎讲,咁既价钱仲要唔收加一‼️,呢间日式餐厅既料理真系超高 CP 值😝,仲要系有质素,想静静地享受下日系风情既推荐黎试下💛!~~~性价比:4.5/5回头度:4.5/5卖相:4/5环
---
💰价钱:$62
---
👉🏻 定食包括前菜、面豉汤及珍珠白饭
👉🏻 凡惠顾套餐,均奉送指定饮品乙杯
( 拣左蜜桃茶🍑 )
📍评分:8.5/10
性价比:4.5/5