2019-05-31 181 浏览
最近返工超超超级忙,同事们都做到就快顶唔住,所以我就约埋几个熟d倾到计既女同事,一齐揾个靓地方放下负,倾下计,relax下啦!方便就脚既尖沙咀就有好多选择今次就揾左环境劲靓又带点文青既Diletto!一入到去,就比劲优雅既环境吸引左大玻璃旁放左大大小小既丝花,影相劲靓之后就比大大既Tiffany blue墙吸引左有个朋友劲钟意Tiffany blue,所以好有惊喜几个女仔一路坐一路倾计,由工作到感情到家庭,无所不谈,望下靓靓既吊灯,咁先至系人生!环境系超重要,但食物质素都唔少得!首先系免费既软法包,仲系暖暖地,微热,好软熟!配合埋芥花子油同醋,典型既配搭,超好食放工后,大家都饿了,所以好快就食哂主菜之一- seafood pizza 有意外收获呀!!本身都系打算去食环境,影下相,但估唔到食物都有返咁上下质素Seafood pizza 材料够,有大大只既青口,又有鱿鱼同虾等等!鱿鱼唔会煮到太熟,口感一流!Pizza既汁甜甜酸酸,好开胃!仲有pizza皮软硬度适中,唔会太硬,够软熟得黎又有少少脆!重点系,够饱肚!仲有Linguine  Arrabiata,有少少微辣,但唔食辣既我都接受到!
方便就脚既尖沙咀就有好多选择

今次就揾左环境劲靓又带点文青既Diletto!

一入到去,就比劲优雅既环境吸引左
大玻璃旁放左大大小小既丝花,影相劲靓

之后就比大大既Tiffany blue墙吸引左
有个朋友劲钟意Tiffany blue,所以好有惊喜

软法包

环境系超重要,但食物质素都唔少得!
首先系免费既软法包,仲系暖暖地,微热,好软熟!

配合埋芥花子油同醋,典型既配搭,超好食
放工后,大家都饿了,所以好快就食哂

主菜之一- seafood pizza

有意外收获呀!!
本身都系打算去食环境,影下相,但估唔到食物都有返咁上下质素

Seafood  pizza

Pizza既汁甜甜酸酸,好开胃!
重点系,够饱肚!
Linguine  Arrabiata

仲有Linguine  Arrabiata,有少少微辣,
但唔食辣既我都接受到!
呢只辣度系会令人上瘾
食完仲想再食!

份量都够,4个人食,每人都食到少少

Chocolate  foudant

重点在最后

比够1000分既心太软!
几个女仔因为未有人生日,但又想有d朱古力字,想左好耐终于决定了写work hard play hard
心太软

仲吹埋蜡烛祈求忙碌既生活快d过去
依家要享受呢一刻先!

虽然价钱系中高价,但系环境同食物质素都好高,
而服务除了一位男经理无咩笑容外,其他侍应都好好招呼,有位白衫既女仔好阳光,让人感觉舒服

推荐同我一样感到生活迫人既大家,想放松时对自己好d,约埋三五好友一齐去叹下啊!
我见到有个tea set好吸引,有机会要再去放松放松
2019-05-28
软法包